TOPAZ Nummer 6 / 2003
Velkommen
Electrobics - et møde med det uopdagede selv
En Electrobics hjemmeøvelse
Detektion - kend dig selv og verden omkring dig
Alle mand om bord på regnbuetoget
Undervisningens tre fundamenter
Ny Musik fra nær og fjern - og Template Introduktion
En menneskevarm historie - om at kæmpe for det bedste
Farvernes vitaminer

Alle mand om bord på regnbuetoget

Af Paul og Melanie Zeir, USA

Duut! Duut! Tjugga tjugga choo choo klikketi klak!

Her kommer det. Kan du høre det? Alle mand om bord på regnbuetoget, som ruller hen ad regnbue-skinnerne! Spring på! Gør dig klar til en musikalsk rejse gennem regnbue-spektrets syv farver. Lyt, leg, dans og syng sammen med dine børn, når de går på opdagelse i disse magiske sange.

The Rainbow Train er en ny cd med originale sange, der er opstået i tilknytning til undervisningen på den banebrydende og meget succesrige musik- og danseskole for børn ‘Talking Hands Talking Feet’ i byen Boulder, Colorado. Skolens grundlæggere, Paul og Melanie Zeir, er motiveret og inspireret af tanken om et teater for menneskelig udvikling, og det er deres vision at skabe et akademi for nye template kunst- og undervisningsformer.

The Rainbow Train er et helt undervisningsforløb, hvor vi via musik og sang bevæger os gennem de syv regnbuefarvers forskellige natur. Musikken benytter sig af regnbuesekvensen til at videregive sunde vitaminer og værdier, der appellerer til børnenes indre liv. Sangene og musikken fremmer forståelse og interesse for menneskekroppen, vores livscyklus og for det at samarbejde, og rummer også bevægelses-sange, takkesange og huske-sange. Undervisningen i Talking hands Talking Feet er designet til at stimulere og styrke værdier og forståelse af sammenhænge under barnets opvækst.
The Rainbow Train-cd’en er en inspireret produktion fra Little Anguilla Studios i New York og er opstået i et samarbejde mellem musikere og sangere, der er fælles om en tro på muligheden af at styrke og frigøre børns naturlige potentiale gennem kunst.

Hver eneste af disse sange er et lysende bevis på denne mulighed. Både børn, forældre og lærere er begejstrede for cd’en, som netop har fået tildelt en pris af den velansete Parents’ Choice Foundation i USA. The Rainbow Train anvendes også med succes i engelskundervisningen i tosprogede skoler i Israel og Amerika. Sangene er skrevet for børn i alderen to-syv år, men meget af indholdet kan være til glæde for alle aldre.

Talking Hands Talking Feet donerer cd’er til template-undervisning i Amerika og Israel ud fra et motto om, at ‘Sammen kan vi skabe et klarere lys!’

For yderligere information: www.talkinghands-talkingfeet.com

Copyright © 2001-2022 Template Stiftelsen.