TOPAZ Nummer 6 / 2003
Velkommen
Electrobics - et møde med det uopdagede selv
En Electrobics hjemmeøvelse
Detektion - kend dig selv og verden omkring dig
Alle mand om bord på regnbuetoget
Undervisningens tre fundamenter
Ny Musik fra nær og fjern - og Template Introduktion
En menneskevarm historie - om at kæmpe for det bedste
Farvernes vitaminer

TOPAZ-Magazin

Kære læser, velkommen til sjette nummer af Topaz magasinet

Topaz magasinet handler om mange ting. En af disse er at fortælle om de projekter, der udspringer af det internationale og succesrige samarbejde, som Template-netværket er.

Traditionen tro kommer vi også vidt omkring i dette nummer af Topaz. Den første artikel fortæller historien om et program for bedre helbred og forståelse, som for tiden bliver udviklet med stor succes i England. Programmet hedder Electrobics. Artiklen inviterer dig også aktivt til at prøve Electrobics af derhjemme i form af en elegant ”Electrobics hjemmeøvelse”. Fra England går turen over den Engelske Kanal til Holland, hvor nogle folk fra Template-netværket arbejder med en helt unik videnskab: Detektion. Hvad er Detektion? I artiklen beskriver de det selv på følgende måde: ”Kunsten at detektere er en opdagelsesrejse. Det eneste der kræves, er at tage det første skridt mod eventyret, tørste efter det ukendte og genvinde sin nysgerrighed.

Fra Holland går turen så østover, til Tyskland, hvor to lærere passioneret fortæller om et nyt undervisningssystem, som er under opsejling i Template-netværket. Rejsen afsluttes tilbage i Danmark, hvor du bl.a kan læse om koncerten ”Nordlys”, som fandt sted i Template Stiftelsens egne lokaler, i december 2002, samt den eksperimenterende udstilling Farvernes Vitaminer, som tiltrak over 10.000 besøgende i Det Ny Illum, København.

Ved at fortælle om disse projekter dokumenterer vi, hvad vi tror på og opfatter som en række kreative og skelsættende nye tiltag, der i løbet af det næste årti vil påvirke verdens gang. Vi ønsker dig god læselyst og håber du vil glæde dig over bladets indhold.

Med venlig hilsen

Copyright © 2001-2023 Template Stiftelsen.