Redactioneel

In de afgelopen jaren hebben lezers van Topaz kennis gemaakt met het Template Newerk via artikelen over onder andere de invloed van kleur, menselijkheid in zorg, verschillende soorten intelligentie, begrip tussen mannen en vrouwen en hantering van verandering. Uiteenlopende thema’s die allemaal centraal staan in projecten die vanuit het netwerk het daglicht hebben gezien.

Dit jaar brengen we andere aspecten van het template werk voor het voetlicht, het werk dat meer naar het innerlijke leven en de ontwikkeling daarvan - uniek voor ieder mens - kijkt. Derhalve was het vorige nummer van Topaz een verkenning van ‘eer’ en in dit nummer staan de schijnwerpers gericht op ‘vrijheid’, wat het zou kunnen zijn, en waar het begint.

We blijven ook verslag doen van evenementen en projecten en interessante onderzoeken. We zetten dit evenwicht tussen het innerlijke leven en zijn uiterlijke expressie voort in komende nummers van het tijdschrift.

We hopen dat u deze artikelen interessant en relevant vindt en als altijd stellen we uw respons op prijs. Dank u voor uw aanhoudende steun aan Topaz.

Het redactieteam.

top of page
Copyright 2001-2023 Template Stichting, alle rechten voorbehouden.

Deze pagina is geprint d.d. woensdag, 1 februari 2023
van http://www.templatenetwork.org/topaz/13/nl/

Uw aanmeldingen, brieven, vragen en adreswijzigingen kunt u sturen naar:

Template Stichting
T.a.v. Topaz
Industrieweg 30
2382 NW  Zoeterwoude (Rijndijk)
 
Telefoon: 071 - 362 7144
E-mail: topaz@template.nl
Website: www.template.nl